Iris tilbyr en ekspedisjon i kultiverte smaker ved Hardangerfjorden ledet av Chef Anika Madsen.
Restaurant Iris, ledet av Chef Anika Madsen, tilbyr en unik kulinarisk opplevelse kalt Expedition Dining. Beliggende i den spektakulære Hardangerfjorden, gir restauranten en sjelden mulighet til å smake på uvanlige ingredienser hentet fra både hav og villmark. Menyen er designet for å fortelle en historie om utfordringer og innovasjoner innen matlaging, hvor det spesielt fokuseres på bærekraftig matproduksjon.
Gjestene kan nyte tre forskjellige vinparinger som er nøye utvalgt for å komplimentere de ulike rettene. Iris er en del av Salmon Eye, verdens største flytende kunstinstallasjon, som har som formål å inspirere til bærekraftig bruk av havets ressurser. Opplevelsen varer omtrent 6-8 timer, og på grunn av den unike beliggenheten er tilpasning av menyen til spesielle diettbehov begrenset.
Navn | Type | Aksjer | Eierskap | Aksjeklasse |
---|---|---|---|---|
jan askvik | Person | 1,000 | 100% | Ordinære aksjer |
Periode | 2022-01-01 til 2022-12-31 |
Regnskapsprinsipper | Regnskapsloven alminnelige regler |
Driftsinntekter | NOK 10,271,281 |
Driftskostnader | NOK 8,507,045 |
Driftsresultat | NOK 1,764,237 |
Finansresultat | NOK 647,665 |
Resultat før skatt | NOK 2,411,902 |
Årsresultat | NOK 2,023,876 |
Egenkapital | Total: NOK 4,391,790 Opptjent: NOK 4,291,790 |
Gjeld | Total: NOK 2,708,229 Kortsiktig: NOK 2,686,815 Langsiktig: NOK 21,414 |
Eiendeler | Total: NOK 7,100,019 Omløpsmidler: NOK 500,000 Anleggsmidler: NOK 6,600,019 |