Lokal leverandør av høykvalitets, håndplukket kjøtt med stor lidenskap for smak og kvalitet.
TT Meat er en lokal leverandør av høykvalitets kjøttprodukter, basert på Forus i nærheten av Sandnes, Stavanger og Sola. Selskapet legger stor vekt på å tilby det beste kvalitetskjøttet til både private kunder og restauranter i regionen. Sortimentet deres inkluderer nøye utvalgte kjøttstykker som Entrecôte, RibEye, Tomahawk, Cote de Boeuf, Picanha og indrefilet.
TT Meat har også nylig etablert en butikk i Oslo og opprettholder samme høye kvalitetsstandard for håndplukket kjøtt fra Jæren. Med en bakgrunn fra Sør-Amerika, har selskapet utviklet en ekspertise i å velge ut og mørne kjøtt på en slik måte at smak og mørhet blir optimal. Butikken på Forusbeen 80 har åpningstider på torsdager og gir kundene en opplevelse av norsk kjøtt av høyeste klasse.
TT Meat sin lidenskap for kjøtt kommer til uttrykk gjennom en bred forståelse for hvordan hvert kjøttstykke skal kuttets og tilberedes for å gi en ekstraordinær matopplevelse.