Hanseget selskapslokale med pub tilbyr opplevelser med lokal og bærekraftig mat.
Hanseget selskapslokale med pub tilbyr en unik opplevelse med fokus på lokal og sporbar matproduksjon. Lokalet, som åpnet for to år siden, har hovedsakelig blitt brukt til utleie for lukkede arrangementer, men planlegger nå å holde åpent i helgene. Eieren, Kristofer Lie, legger vekt på bærekraftig produksjon og velferd for dyrene, noe som gjenspeiles i menyen som tilbyr kjøtt fra blant annet sau, hjort, og gris av høy kvalitet.
Kjøttet kommer fra dyr som har hatt et godt liv og er slaktet lokalt. I tillegg dyrkes det grønnsaker på gården, noe som fremhever stedets dedikasjon til sesongbaserte og lokale råvarer. Menyen vil varieres etter sesong, og gi de besøkende en smak av den lokale naturen.
Med dette konseptet ønsker Hanseget å gi gjestene en forståelse for historien bak maten og fremme bærekraftig matproduksjon.
Navn | Type | Aksjer | Eierskap | Aksjeklasse |
---|---|---|---|---|
Pejo Holding AS | Selskap | 30,000 | 100% | Ordinære aksjer |
Periode | 2023-01-01 til 2023-12-31 |
Regnskapsprinsipper | Regnskapsloven alminnelige regler |
Driftsinntekter | NOK 375,755 |
Driftskostnader | NOK 343,363 |
Driftsresultat | NOK 32,392 |
Finansresultat | NOK -99 |
Resultat før skatt | NOK 32,294 |
Årsresultat | NOK 32,294 |
Egenkapital | Total: NOK 68,930 Opptjent: NOK 38,930 |
Gjeld | Total: NOK 67,500 Kortsiktig: NOK 67,500 0 |
Eiendeler | Total: NOK 136,430 Omløpsmidler: NOK 136,430 0 |