Sjøhuset tilbyr sesongbaserte retter fra lokale råvarer i en maritim setting.
Sjøhuset er en restaurant som tilbyr en variert meny inspirert av sesongens råvarer og basert på leveranser fra lokale produsenter. Beliggende ved sjøen, har restauranten to avdelinger: en innendørs avdeling og glasshuset Havet, hvor gjester kan nyte en à la carte-meny i en atmosfærisk innendørs setting. I tillegg har Sjøhuset en utendørs brygge der de serverer en egen bryggemeny, hvor man ikke trenger bordreservasjon.
Den varierte menyen på Sjøhuset endrer seg jevnlig for å sikre at gjestene opplever et rikelig utvalg og kan nyte maten i tråd med sesongen. Restaurantens dyktige kokker tilbereder smakfulle retter som serveres av kompetente og vennlige servitører. For innendørs spising anbefales bordreservasjon, mens for utendørs servering på brygga kan gjestene komme direkte.
Sjøhuset ønsker å gi sine gjester en fantastisk matopplevelse, med særpreg av lokale smaker og personlig service.
Periode | 2023-01-01 til 2023-12-31 |
Regnskapsprinsipper | Regnskapsloven alminnelige regler |
Driftsinntekter | NOK 135,350 |
Driftskostnader | NOK 112,318 |
Driftsresultat | NOK 23,032 |
Finansresultat | NOK 207 |
Resultat før skatt | NOK 23,239 |
Årsresultat | NOK 23,239 |
Egenkapital | Total: NOK 641,393 Opptjent: NOK -483,607 |
Gjeld | Total: NOK 37,423 Kortsiktig: NOK 37,423 0 |
Eiendeler | Total: NOK 678,817 Omløpsmidler: NOK 238,373 Anleggsmidler: NOK 440,444 |