RE-NAA tilbyr en kulinarisk reise med skreddersydd meny basert på de beste råvarene fra Rogaland.
RE-NAA, ledet av den prisbelønte kokken Sven Erik Renaa, inviterer til en eksklusiv smakopplevelse i sine restauranter. Med en intim og personlig atmosfære, hvor hver bordoppsett er chefs table, er fokuset på lokale råvarer fra Rogaland og omegn, med en sterk vekt på sjømat og regionale produkter. Menyen skreddersys daglig basert på de ferskeste ingrediensene, og tilpasses gjestene for å levere en unik kulinarisk reise.
Vinkartet, nøye utvalgt av erfarne vinkelnere, forbedrer middagsopplevelsen ved å komplementere maten optimalt. RE-NAA er kjent for å arrangere spesielle vinmiddager med internasjonale vinprodusenter, noe som gir gjestene muligheten til å oppleve både mat og vin i verdensklasse. Booking er tilgjengelig i tre-månedersintervaller for å sikre en eksklusiv opplevelse til enhver anledning.
Navn | Type | Aksjer | Eierskap | Aksjeklasse |
---|---|---|---|---|
Sirkus Renaa AS | Selskap | 30 | 100% | Ordinære aksjer |
Periode | 2022-01-01 til 2022-12-31 |
Regnskapsprinsipper | Regnskapsloven alminnelige regler |
Driftsinntekter | NOK 16,179,600 |
Driftskostnader | NOK 16,121,066 |
Driftsresultat | NOK 58,534 |
Finansresultat | NOK -72,030 |
Resultat før skatt | NOK -13,496 |
Årsresultat | NOK -13,960 |
Egenkapital | Total: NOK 1,619,338 |
Gjeld | Total: NOK 5,470,318 Kortsiktig: NOK 5,120,318 Langsiktig: NOK 350,000 |
Eiendeler | Total: NOK 7,089,657 Omløpsmidler: NOK 3,093,841 Anleggsmidler: NOK 3,995,816 |