North Cape Food leverer høy kvalitet og bærekraftig mat fra nordnorske villmarkstradisjoner til fine dining over hele verden.
North Cape Food (NCF) er et selskap grunnlagt i 2023 som leverer mat av høy kvalitet fra villmarken i Nord-Norge, særlig til fine dining-segmentet. Deres produkter inkluderer norsk kongekrabbe og Ike Jime-fisk, en japansk teknikk som tillater fisken å bevare høy kvalitet ved å minimere stresshormoner under fangst. NCF har et sterkt fokus på bærekraftige og smakfulle matopplevelser, som fremmer tradisjoner og smaker fra Nord-Norge globalt.
Selskapet er dedikert til inkludering og velvære for deres ansatte, fra fiskere til kokker, og ønsker å være den ledende leverandøren av slik mat. NCF er fortsatt under utvikling, men har startet produksjonen i Gjesvær, der de henter sin inspirasjon fra det arktiske landskapet og menneskene der. Gjennom deres virksomhet søker de å styrke lokalsamfunnet samtidig som de bringer de beste smaksopplevelsene til bordet.