Lykkemat lager økologisk granola av urkorn med ekte matglede og miljøfokus.
Lykkemat er en økologisk matvareprodusent etablert av Mia Sollihaug i 2015, som har spesialisert seg på å utvikle produkter basert på urkorn og bevaringsverdige kornsorter. Alle råvarene er økologisk godkjente og hovedsakelig av norsk opprinnelse. Selskapet er kjent for sin næringsrike og kortreiste mat, og tilbyr et bredt spekter av granolaprodukter med varianter som nøtter og tranebær, samt sjokolade.
Disse produktene distribueres til over 200 utsalgssteder i Norge, inkludert dagligvarebutikker som Meny, Spar og Coop, samt spesialbutikker som bakerier og ysterier. Lykkemat legger stor vekt på ekte matglede og omtanke for miljøet, og har fått en trofast kundebase som setter pris på deres rene og ærlige mat.
Periode | 2023-01-01 til 2023-12-31 |
Regnskapsprinsipper | Regnskapsloven alminnelige regler |
Driftsinntekter | NOK 4,082,046 |
Driftskostnader | NOK 8,690,121 |
Driftsresultat | NOK -4,608,075 |
Finansresultat | NOK -200,594 |
Resultat før skatt | NOK -4,808,669 |
Årsresultat | NOK -4,808,669 |
Egenkapital | Total: NOK 2,806,708 Opptjent: NOK -11,239,959 |
Gjeld | Total: NOK 5,503,269 Kortsiktig: NOK 976,615 Langsiktig: NOK 4,526,654 |
Eiendeler | Total: NOK 8,309,977 Omløpsmidler: NOK 5,420,758 Anleggsmidler: NOK 2,889,220 |