En annerledes restaurantopplevelse i Oslo med fokus på svinekjøtt og bærekraftige måltider.
Den Glade Gris Restaurant i Oslo gir deg en unik og annerledes matopplevelse. Med en spesiell fokus på retter laget av svin, spesielt den langrillede svineknoken, inviterer de gjestene til å nyte en bærekraftig tilnærming til matlaging. Restauranten praktiserer en filosofi om å bruke hele dyret, fra nese til hale, noe som både er miljøvennlig og beriker smakene.
Maten tilberedes etter slowcooking-metoden for å sikre både smak og mørhet, hvor kjøttet marineres og langtidsstekes over flere dager. Deres daglige lunsjsupper lager de fra overskuddet av råvarer fra dagen før, noe som er med på å redusere matsvinn. Den Glade Gris tilbyr ærlig og rustikk norsk mat, servert med god service og et humoristisk glimt i øyet.
De streber etter at gjestene skal ha en hyggelig opplevelse midt i Oslo, med god mat og lett stemning.
Navn | Type | Aksjer | Eierskap | Aksjeklasse |
---|---|---|---|---|
Eik Restaurants AS | Selskap | 40,000 | 100% | Ordinære aksjer |
Periode | 2023-01-01 til 2023-12-31 |
Regnskapsprinsipper | Regnskapsloven alminnelige regler |
Driftsinntekter | NOK 44,512,968 |
Driftskostnader | NOK 35,004,066 |
Driftsresultat | NOK 9,508,902 |
Finansresultat | NOK 4,584 |
Resultat før skatt | NOK 9,513,487 |
Årsresultat | NOK 7,416,883 |
Egenkapital | Total: NOK 177,037 Opptjent: NOK 137,037 |
Gjeld | Total: NOK 17,118,364 Kortsiktig: NOK 17,118,364 0 |
Eiendeler | Total: NOK 17,295,402 Omløpsmidler: NOK 14,055,028 Anleggsmidler: NOK 3,240,374 |